Chelsea

Lampard: Az első félidő teljesítménye magáért beszél.

Lampard a Chelsea edzője megtartotta a Norwich elleni mérkőzés előtt sajtótájékoztatóját:

„N’Golo Kante egész héten sérüléssel küzdött. Meg fogjuk vizsgálni és meglátjuk, hogy játszhat-e. Rüdiger nem áll készen még.”

Pedro csak a nyilvános edzést hagyta ki pihenő gyanánt, Ő játszhat.

Hudson-Odoiról: „Callum edz és élesnek tűnik. Kicsit óvjuk még. Jókor jön számára a válogatott szünet, ahogy Rüdigernek és Reece Jamesnek is.”

Kötelező-e a győzelem a Norwich elleni idegenbeli meccsen?: „Ugyan olyan fontos, mint a többi. Múlthéten mindenki a Leicester elleniről beszélt. Nem lehetsz tiszteletlen más csapatokkal, hogy kötelező győzelem és hasonlók…”

Lampard arról, hogy a csapata a második félidőben rendszeresen kienged a letámadásokból: „Világos voltam a játékosokkal. Az első félidő teljesítménye magáért beszél. Fantasztikus volt. Általában, ha így játszol akkor 2 vagy 3 góllal vezetsz. Viszont amikor nem találsz be ezekből a helyzetekből akkor ideges leszel, aztán görcsös.”

Lampard megerősítette, hogy Kanténak bokaficama van és kérdéses a holnapi játéka.

„A Norwichnak megvan a maga stílusa és ragaszkodnak hozzá. Szerintem ez a helyes út. Jó csapatuk van egy jó edzővel.”

Felveheti-e más csapat is a versenyt a Man. Cityvel és a Liverpoollal?: „Természetes, hogy tavaly a többiek előtt járt ez a két csapat, de nem hiszem, hogy le lehetne írni a többi csapatot.”

B-tervről: „Mindig különböző szituációkra készülünk. Nem csak a játék stílusra. Korábban már említettem a személyiséget, nem rossz értelemben, most arról beszélek, hogy kellenek a hangadók a pályán és talán ez hiányzik most.”

Mountról: „Nagyszerűen kezeli a helyzetét. Nem könnyű amikor bedobnak a mély vízbe a Premier Leagueban és ez az emberek óriási érdeklődésével jár. Megvan hozzá a személyisége.”

Torresről: „Fantasztikus karrier. Jó ember és folyamatosan beszélünk. Akkor is amikor én hagytam abba a focit. Kemény időszaka volt itt, de voltak óriási pillanatai is.”

A csatárokról: „Valakinek kezdenie kell.” Batshuayi, Abraham és Giroud között nincs nagy különbség és bárki kezdhet.