Liverpool

Klopp: Ugyan az a csapatunk, senki se akar ellenünk játszani

Jürgen Klopp a Liverpool edzője megtartotta sajtótájékoztatóját a holnapi Norwich elleni Premier League szezonnyitó meccs előtt.

„Ez nem volt a leghosszabb felkészülési szezon, de nagyon intenzív volt és ez nagyon, nagyon, nagyon fontos. Pár döntést még meg kell hoznunk, kezdve a holnap estével.”

Klopptól megkérdezték, hogy volt-e szó Coutinho visszaigazolásáról:

„Nem válaszolok rá, nem reagálok az ilyenekre.”

„Nem hiszem, hogy lesz még igazolásunk a nyáron. Az Evertonhoz kellett volna mennetek, ők sokkal elfoglaltabbak. A mi átigazolási szezonunk arról szólt, hogy értékeltük a lehetőségeket, és döntéseket hoztunk. Nem fogunk csak azért igazolni, hogy elmondhassuk magunkról szerződtettünk játékost. Ennek semmi értelme.”

„Mané rendben van. Tegnap együtt edzett a csapattal. Minden oké, és igen, az Ő játékára is van lehetőség holnap.”

„A hangulat jó lesz. A szurkolók már várnak ránk, és mi is rájuk. Régen játszottunk az Anfielden. Viszont ez már a szezon része lesz. 100%-osnak kell lennünk, és olyan hangulatot teremteni amire csak az Anfield képes.”

Klopttól azt is megkérdezték, hogy a csapat hasonló lesz-e a tavalyihoz:

„Igen, természetesen, ugyan az a csapatunk, senki se akar ellenünk játszani.”

Nabi Keitáról: „Voltak jobb és rosszabb időszakok tavaly. Még mindig próbálja elérni a 100%-os erőnléti állapotot. Nagyon fontos, hogy ilyen játékosaink vannak, mert hosszú az idény. Nagyon boldog voltam, amikor láttam a Wembley hatást Shaqen, Nabyn és Adamon is.”

„Milner játszhat a Norwich ellen.”