Átigazolási HírekLa LigaNapoliReal MadridSerie A

Ancelotti: „Ha beszélnem kell Rodriguezről akkor azt közvetlenül vele teszem.”

A Carlo Ancelotti vezette Napoli, szerda este egy barátságos mérkőzésen, kikapott a Barcelona csapatától és megtartották a szokásos sajtónyilatkozatokat is.

A két játékos, akit Ancelotti le akar igazolni a nápolyi csapathoz, az James Rodriguez és Hirving ‘Chucky’ Lozano. Mivel a nyár nagy részében Jamesről volt szó, értelemszerűen róla kérdeztek többet a sajtó munkatársai.

Ancelotti: „Ez egy olyan téma, amiről rengeteget kérdeznek mostanában és ha beszélek Jamesről, akkor azt közvetlenül vele teszem.”

Ancelotti kitért Lonzanora is, de vele kapcsolatban szűkszavú volt: ” Nem tudok jelenleg Hirving ‘Chucky’ Lozano-ról semmi konkrétat elmondani.”

„Sajnos az átigazolási piac augusztus 31.-én bezárul és majd akkor meglátjuk, hogy hogyan is alakult ez számunkra.” – mondta a tréner.

Kitért a Barcelona elleni mérkőzésre is amiről elmondta, hogy a katalánok ellen mindig nehéz játszani, hiszen nagyon jó játékosaik vannak, remekül járatják a labdát és ha egy kicsit is figyelmetlen vagy azonnal kihasználják.

Forrás: marca.com