Hacienda BernabeuFociLa LigaReal Madrid

FRISSÍTVE A SALZBURGBA UTAZÓ KERETTEL! Red Bull Salzburg – Real Madrid

Ma este 19 órakor kezdődik a Real Madrid hatodik felkészülési mérkőzése a Red Bull Aréna stadionban. Nagyon vegyes képet mutat a Zidane fémjelezte habfehér gárda előszezonja, a Bayernt 3-1-re verő csapat az Arsenal ellen döntetlent (2-2) játszott, miközben az Atletico Madridtól csúfos (3-7) vereséget szenvedett el.

Eközben a Salzburg csapata sokkal sikeresebb előszezont mutathat fel, az Osztrák Liga győztesei Marco Rose irányításával háromszor győztek, és egyetlen vereséget szenvedtek csak el- igaz, azt a Chelsea csapatától (5-3).

A meccset a Real Madrid TV majd reggel 7 órakor adja le, de a Marca.com és a Marca rádió (állítólag) élőben fogja közvetíteni. Legális streamet hírdet a Sofascore is, majd meglátjuk!

A francia 21 játékost választott ki, de James Rodriguez, Mariano Diaz és Gareth Bale mindkettőjüket kihagyták a jövőbeni egyensúlyukban.

Rodrygo és Takefusa Kubo szintén ki vannak zárva, bár Raul parancsai alapján Castilla- val fognak együttműködni .

Thibaut Courtois és Luka Jovic vissza között csoportban, míg Casemiro és Eder Militao fog játszani az első szezon előtti percében.

Brahim Diaz, Mendy Ferland és Marco Asensio Madridban maradnak, ahogy helyreállnak a sérüléseikből.

A teljes csapat a következő: Courtois, Keylor Navas, Andriy Lunin ; Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Militao, Marcelo, Alvaro Odriozola, Adrian De la Fuente ; Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Isco, Fede Valverde ; Jovic, Karim Benzema, Lucas Vazquez, Vinicius Junior és Eden Hazard .

( Forrás: Marca.com)

Kezdők még nem ismertek, majd késő délután, kora este teszik közzé. Jóslatokba nem mernék bocsátkozni, de bízunk a csapatban és a mesterben!

Hala Madrid!