Átigazolási HírekArsenalJuventusPremier LeagueSerie A

Megvan az egyezség Rugani és az Arsenal között

A Sportitalia értesülései szerint az Arsenal sikeresen megegyezett a Juventus védőjével, Daniele Rugani-val a személyes feltételekről.

A Sportitalia átigazolási szakértője, Alfredo Pedullá szerint az Ágyúsok mindenben személyes feltételben megegyeztek Rugani kölcsönvételével kapcsolatban.

A 25 éves védő, akit a transfermarkt 22 millió euróra tart, évi 4 millió eurót kereshet majd, plusz teljesítmény alapú bónuszokat.

Már csak a két klubnak kell véglegesítenie a szerződést, de feltehetően 1 évre érkezhet kölcsönbe a játékos, kötelező vételi opcióval. Azonban lehet két év kölcsön lesz belőle, kötelező vételi opcióval, ami az Arsenalnak 40 millió euróba kerülhet majd.

Matthijs de Ligt és Merih Demiral érkezésével Ruganinak feltehetően nem jut annyi játékidő, mint korábban. Ha továbbra is szeretne az Olasz válogatottban szerepelni, akkor váltásra van szüksége amire az Arsenal tökéletes lehetőség lenne. Míg az Ágyúsoknak Koscielny távozása és a védelmi problémáik miatt égető lenne egy belső védő leigazolása még a nyáron, ha szeretnének visszatérni a Bajnokok Ligájába.

Az Ágyúsok mellett a Wolverhampton is szívesen leigazolta volna a 25 éves védőt, azonban ő az Arsenalt favorizálta.

Forrás: Football Italia