Premier LeagueLa Liga

Cesc: ” Az emberek nem látták a Premier Liga elmúlt hét évét?!”

Cesc Fabregas a Marca rádió La Contraportada című adásában beszélt Hazardról, Casillasról, Reyes haláláról is. Elmondta, hogy Reyes halálhírére feltódultak benne az emlékek, és eszébe jutott, mennyit köszönhet neki. „Soha nem fogom elfelejteni,felejthetetlenek az emlékek. Emlékezni fogok ra, mennyit segitett, mit tett ertem az eslő két évben Londonban.”

Casillas kapcsán elmondta, hogy nagyon jó volt találkozni újra vele, és reméli, hogy újra játszani fog, és folytathatja a pályafutását.

Az idén a Monacohoz igazolt játékos Eden Hazard kapcsán hangot adott meglepettségének. Cesc szerint az emberek nem látták, mire képes Eden, ha most a súlyáról folyik a szóbeszéd:

„Meglepő, hogy Hazard súlyáról beszélnek, úgy tűnik, az elmúlt hét évben nem nézték a Perimer Liga beli mérkőzeseket, nem látták, mire képes? Az előszezon csak tanulópénz volt, de a Real Madridban játszani nagy szó. Nem kételkedem benne, hogy a csapat húzóembere lesz.”

Elmondta, hogy pályafutása során többször is szóba hozták a Real Madriddal, de mint mondta, kétszer még túl fiatal volt, aztán meg a Barcelonát választotta.

Forrás: Marca, borítókép: express.co.uk