Átigazolási HírekInterJuventusSerie A

Dybala a PSG és az Inter listájára is felkerült

Mind a PSG, mind az Inter szívesen tudná a csapatában a Juventus támadóját, Paulo Dybala-t, miután a Manchester United kihátrált az üzletből.

A United menedzsere úgy döntött inkább kihátrál a Lukaku – Dybala csereüzletből, mivel az argentin támadó nem szeretett volna csatlakozni hozzájuk. Azonban Dybala-tól a Juve továbbra is szívesen megszabadulni, mivel nem szerepel a csapat hosszútávú terveiben és javítani szeretnének az FFP mérlegükön.

Most a Corriere dello Sport szerint a Paris Saint-Germain és az Inter is kihasználhatja a helyzetet, hogy leigazolja a Juve támadóját.

A PSG már korábban is érdeklődött Dybala után. Ráadásul a klub sport igazgatója, Leonardo nagy csodálója a 25 éves támadónak és szívesen látná a csapatában.

Míg az Inter szívesen elcserélné Icardira a Juventus-szal. Még a Nerazzurri sport igazgatója, Beppe Marotta vitte a Juventushoz Dybalat a Palermoból, és most szívesen vinné maga után Milánó kék-fekete részébe. Ugyanakkor szeretnének megszabadulni a kegyvesztett Icarditól minél előbb. Aki visszautasította mind a Napoli, mind a Roma ajánlatát, mivel a vágya, hogy a Juventushoz csatlakozhasson.

Az Icardi – Dybala üzlet a Juventus számára is megfelelő lehet, akik már korábban érdeklődtek az argentin csatárért. Hasonló piaci értékkel is bír, mint Lukaku, a transfermarkt 80 millió euróra tartja. így ezen az üzleten is elérhetnék a céljukat, hogy javítsanak az FFP mérlegükön és hozzanak a csapathoz egy klasszis csatárt. Ráadásul szeptember 2-ig lenne idejük nyélbe ütni az üzletet, mivel a Serie A-ben csak akkor zár az átigazolási piac.

Forrás: Football Italia