Átigazolási HírekJuventusManchester UnitedPremier LeagueSerie A

A Manchester United lemondott Dybala leigazolásáról

Több megbízható hírforrás is arról számolt be, hogy a Manchester United lemondott a Juventus támadójának, Paulo Dybala-nak a leigazolásáról.

A Manchester United már egy ideje a Romelu Lukaku – Paulo Dybala cserén dolgozik. Azonban az argentin támadó nem szeretné elhagyni a Juventust és mindent megtesz, hogy szabotálja az átigazolását. Mint például az általa kért irreálisan magas ügynöki pénz és fizetés. Ezért a Manchester United lemondott a játékos megszerzéséről.

A Sky Sport értesülései szerint a United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csupán olyan játékosokat szeretne a csapatában tudni, akik annak szerves részeivé akarnak vállni. Mivel az argentin ezt nem akarja, így inkább lemond a megszerzéséről.

A Sky továbbá arról is beszámolt, hogy így a Vörös Ördögök megpróbálják más csapatnak eladni Lukakut, mielőtt véget érne az átigazolási piac Angliában. Továbbá fiatal játékosokkal szándékozik majd Solskjaer erősíteni a támadó szekción, mint Mason Greenwood, ahelyett hogy újakat igazolna.

Továbbá Gianluci Di Marzio szerint a Dybala – Lukaku üzlet bukása Mario Mandzukicra is hatással lehet. a horvát támadó 15 millió euróért igazolt volna a Manchester Unitedhez szintén a csereüzlet részeként. Így most könnyen a Juve nyakán maradhat.

Forrás: Sky Sport