Átigazolási HírekBarcelonaLa Liga

Neymar heteken belül távozhat a PSG-től

Az L’Equipe értesülései szerint Neymar szeretné elhagyni a PSG-t még idén nyáron, amibe a klub vezetősége is beleegyezett és az elkövetkező hetekben megoldást is találhatnak rá.

Már egy ideje téma Neymar jövője a PSG-nél, akit többek között a Real Madriddal és a Barcelonaval is szóba hoztak. Jelen állás szerint a Katalán klub tűnik a befutónak.

Neymar világossá tette a vezetőség előtt, hogy távozni szeretne. Amit a klub el is fogadott, nem akarnak marasztalni egy olyan játékost, aki nem szívvel-lélekkel játszik értük. A következő hetekben azon lesznek, hogy megoldást találjanak a távozására.

A Barcelona azonban sokalja a Neymarért kért összeget és játékosok belevonásával csökkentenék azt. Legutoljára Ivan Rakiticet és Philippe Coutinhot ajánlották a PSG-nek pénz kíséretében. Ezt azonban a franciák nem fogadták jó szívvel. Csak pénzt hajlandóak elfogadni a brazil sztárért.

Továbbá a Paris Saint-Germain nem részletekben szeretné megkapni a pénzt, hanem egy összegben, ami tovább bonyolíthatja az üzletet. Bármi is történjen, az L’Equip értesülései szerint Neymar azon lesz, hogy keresztül vigye a visszatérését a Camp Nouba.