Real Madrid

Zidane: Fáj. Nem azért játszunk, hogy kikapjunk.

Zidane az Atletico elleni 7:3-as vereség utáni sajtótájékoztatója:

A vereségről: „Az történt, hogy borzalmasan kezdtünk. Egy magas színvonalú mérkőzésen rosszul álltunk neki, 8 perc után már 2:0 volt. Nem volt válaszunk rá, változtatni sem tudtunk . Az első félidő nehéz volt, nem tudtunk játékba lendülni. Minden hiányzott, a teljes intenzitás is.”

Mit fog megbeszélni a játékosokkal: „7 gólt szereztek ellenünk, ilyen nem történhet meg. Tudják a játékosok is, és rendkívül csalódottak. Ennél több nem is kell. Ez egy előszezon meccs volt. Ennél sokkal jobbak. Ennyi. Nem beszélünk ennél többet róla.”

A stadion hangulatáról: „Nagyon jó stadion. A világ minden tájáról jöttek szurkolni. Sajnos nem győztünk.”

A vereség tanulsága: „Az a helyzet, hogy rosszul kezdtük a meccset. Aztán voltak kihagyások és ez történt… A meccs elején gondolkozom. Ilyen helyzetben, ha nincs meg a kellő intenzitás, akkor problémáid lehetnek.”

Hazardról: „Nem csak Hazard játszott gyengén, hanem mindenki. Elsősorban az én hibám. Mindenben hibáztunk, főleg az elején.”

Motiváció hiányáról: „Motiváltak leszünk, efelől nincsenek kétségeim. Meggyőződésem, hogy jó lesz ez a szezonunk. Ma nem vagyunk boldogak, de tudom, hogy egy erős és versenyképes csapatunk van. Ennyi. Most egy kicsit pihennünk kell.”

Megérintette a vereség?: „Nem érdekel, de fáj. Amikor kikapsz… nem azért játszol, hogy vereség legyen a vége. Ennyi, nem nézhetünk vissza. Egy rossz mérkőzés volt és arra kell gondolnunk mit tehetünk.”

Mi lesz most?: „Pihenés és felkészülés a La Liga kezdetére. Ennyi.”