Uncategorized

A Juventus mezeket ajánlott fel a Notts Countynak, de az angol csapatnak vissza kellett utasítania.

A Juventus felajánlott mezeket a Notts Countynak, ám ezt kénytelenek voltak visszautasítani a Pumával kötött szerződésük miatt.

A Nottinghamshire Live árulta el, hogy Lillian Greenwood országgyűlési képviselő írt egy levelet a Serie A óriásának, hogy visszafizethetnék a 116 évvel ezelőtti tartozásukat a csapatnak, és reméli új mezekkel látják el őket.

A Juventus elnöke, Andrea Agnelli felvette a kapcsolatot az Adidasszal, hogy megbeszéljék a segítség nyújtást.

Sajnos a Notts kénytelen volt visszautasítani. Nemrég kötöttek új szerződést a Pumával, és az új mezük már raktáron van, kiszállításra vár.

Abban a levélben, amit a Nottinghamshire Live megkapott, az állt, hogy Juventus elkezdett tárgyalni Ms. Greenwooddal, hogy hogyan történhet meg az üzlet.

„Figyelembe véve a két klub közötti hosszan tartó kapcsolatot, a Juventus örömmel segített volna a következő szezonban az új mezkészletek biztosításában ”- írta.

Már beszéltek a szponzorral, az Adidassal és rajta vannak az ügyön, hogy tudjanak mezeket szállítani a Notts Countynak.

Viszont kiderült, hogy az angol csapatnak 2 éves megállapodása van a Pumával, tehát a szerződés tiltja, hogy más konkurencia logóját használják.

A Juve szeretné minél jobban meghálálni a Nottsnak, azt, hogy 1903-ban küldtek fekete-fehér mezeket. Végül ez lett a Juventus ikonikus mezszíne.

2011-ben mikor megépült a Bianconeri új stadionja, akkor a Notts lépett pályára először a Juventussal. A találkozónak 1-1-es döntetlen lett a vége.