Átigazolási HírekLa LigaReal Madrid

Bale csak nagy összegért hajlandó távozni

A Sky Sports információi szerint Gareth Bale csak akkor hajlandó elhagyni a Real Madridot, ha továbbra is a világ egyik legjobban fizetett játékosa lesz.

Bale klubváltása már egy ideje téma a Real Madridnál, ugyanis Zinedine Zidane nem számol vele, így hamarosan elhagyhatja a klubot. Amit Zizou szombaton meg is erősített. Szerinte Bale és a klub számára is az lenne a legjobb döntés, ha minél előbb távozna és már közel van a klubváltáshoz.

Azonban igen nehéz a walesi szélsőnek kérőt találni. Bale nem éppen a legjobb formáját hozza az elmúlt egy évben, így tavalyhoz képest sokkal kevesebb klub érdeklődik iránta. Az üzletet ráadásul a hatalmas fizetési igénye sem segíti.

A walesi támadó jelenleg 550 ezer fontot keres hetente és a szerződése 2022-ig tart a Blankókkal. Amit ő szívesen kitöltene az őt ért szurkolói kritikák ellenére is.

A Sky játékoshoz közeli forrása szerint „valami nagyon nagy és különleges” ajánlatot kell Balenek kapnia, hogy elhagyja Madridot. „Egy olyan ajánlatot ami közel a világon a valaha volt legjobban kereső játékossá tenné.”

A játékos ügynöke, Jonathan Barnett szerint „Zidane viselkedése tiszteletlen egy olyan játékossal szemben, aki ennyi mindent tett a Real Madridért.” Ugyanakkor megerősítette, hogy jelenleg is azon dolgozik, hogy új klubot találjon az ügyfelének.

A Sky értesülései szerint a kínai Jiangsu Suning és a Beijing Guoan is szívesen leigazolná Balet.

Azonban a 30 éves szélső csupán akkor hajlandó elhagyni a Blankókat, ha úgy érzi a váltás jó neki és a családja számára is, akik nagyon jól érzik magukat a Spanyol fővárosban.

Korábban arról számoltunk be, hogy a PSG és a Real bevonthatja őt is a Neymar üzleztbe [erről bővebben itt olvashattok]. Viszont a Sky arról értesült, hogy Bale kapcsolattartóit senki sem kereste meg egy potenciális Neymar-Bale csereüzlet megvitatásáról.