Átigazolási HírekLa LigaReal Madrid

Bale – Neymar csere lehet a láthatáron?

Az Independent cikke szerint Neymarhoz közel álló források azt próbálják elérni, hogy a brazil sztár Gareth Bale játékjogáért cserébe a Real Madridhoz szerződjön. Egy potenciális üzlettel két eset is meg lenneoldva: A párizsból elvágyodó brazil eligazolhatna, míg a Királyiak is meg tudnának szabadulnia walesitől.

Bale ügye a mai reggel folyamán robbant, mikor Zidane azt nyilatkozta, reméli, hogy minél előbb távozik. Csapattársai szerint Bale játékjogát klubja Kínába akarja eladni. A játékos viszont nem vevő erre, mivel még mindig magas szinten szeretne futballozni.

Volt klubja, a Tottenham Hotspur jelezte érdeklődését Bale iránt. Ezzel a megoldással viszont az a baj, hogy a játékos fizetési igényének közelébe sem hajlandóak menni. Pont ez az ok miatt az utóbbi években egy PL-csapatnak sem tudta eladni a Real Madrid. Az a klub, aminek nem lenne probléma a walesi magas fizetése, a PSG. Egyes források szerint van is némi mozgolódás, és minden fél jól járhatna.

A francia csapat kényszerhelyzetben van, és valószínűleg el kell adniuk a sztrájkoló Neymart. A brazil támadó Barcelonába szeretne visszatérni, de afféle B-tervnek a Real Madrid is szóba jöhet. Egy Bale+pénz->Neymar biznisszel mindkét játékos elérné a célját az átigazolással, Perez pedig újabb Galacticot tudhatna a klubjánál. Arról nem is beszélve, hogy komolyfricskát osztana ki a Barcának, aki szintén üldözi Neymart.

A PSG-nek a brazil sztár egyre problémásabb. Bale leigazolása ugyanakkor néhány évre pótolná a brazilt, valamint Kylian Mbappészámára is lehetővé tenné, hogy behúzódjon középre.

Az Independent egyik forrása szerint nehéz lenne egyik oldalról is nemet mondani a cserére.

Forrás: www.independent.co.uk