Átigazolási HírekAtletico MadridBarcelonaManchester United

Antoine Griezmann nyilatkozott Neymar átigazolásával kapcsolatban.

A francia válogatott játékos Antoine Griezmann-t megkérdezték Neymar átigazolásával kapcsolatban, ahol a Sky Germany-nak adott interjújában elmondta, hogy nem lesz könnyű feladat leigazolni a PSG-től a brazil csillagot.


A francia sztárcsapat sportigazgatója Leonardo tagadta azokat a híreszteléseket miszerint a hétvégén konkrét ajánlat jött volna az egykori FC Barcelona játékosért. A katalán csapat 90 millió fontot és két játékost is adna a PSG-nek Neymar játékjogáért.


Griezmann korábbi átigazolása a Barcelonába sem ment zökkenőmentesen, ugyanis az Atletico Madrid szerint a katalán óriás nem fizette ki a kivásárlási árat ami a fővárosi csapat szerint nem 120 millió euró volt hanem 200 millió euró.


Griezmann szerint először meg kell egyezni mind a játékossal mind pedig a csapattal, hogy a csapatösszhangról beszélhessenek.A válogatott játékos szerint Neymar fantasztikus formában van, a sérülései ellenére is.


Dembele, Coutinho és Malcom is szerepel a PSG kívánságlistáján, ami érthető hiszen korábban minden rekordot megdöntő összeget fizettek Neymar játékjogáért a Barcelona csapatának.

„Remélem fontos szerepet kapok a csapatban és segíthetek bármilyen módon a csapattársaimnak.” – mondta Griezmann.


Korábban felröppentek olyan hírek miszerint Griezmann angliában folytathatja páylafutását, mégpedig a Manchester United csapatánál. A francia játékos ezzel kapcsolatban is megszólalt, és elismerte, hogy amikor a Vörös Ördögök megkeresték Őt, akkor nagyon jól érezte magát Spanyolországban, és hiányozna neki a sok napsütés.

Forrás: SkySports.com