Átigazolási HírekManchester UnitedReal Madrid

Pogbáért hajlandó lenne a Real Madrid eladni Iscot és Asensiot is

Az ESPN FC szerint a Real Madrid nem zárja ki Isco és Marco Asensio eladását, ha az értük kapott pénzből leigazolhatják Paul Pogbát, a Manchester United sztárját.

A Real Madrid már 300 Millió Euró felett költött, hogy megerősítsék keretüket. Olyan játékosok érkezetek, mint Eden Hazard, Luka Jovic vagy Rodrygo.

Az érkezők megnehezítik Isco, Asensio, Mariano és Gareth Bale helyzetét is, ráadásul Zinedine Zidane még egy középpályást szeretne igazolni.

Az ESPN FC klubhoz közeli forrásai szerint a Real eladná Iscot, ha egy „nagy” ajánlatot kapna érte. A Borussia Dortmund érdeklődött a játékos iránt, de Isco úgy döntött, hogy a Bundesliga csapat nem „eléggé nagy csapat”.

Isco közeli barátai elmondták az ESPN-nek, hogy a spanyol játékos nem akar távozni a csapattól azok után, hogy Zidane visszatért edzőként.

Asensio csak akkor távozhat, ha valami örült ajánlat érkezik érte. Amúgy a 23 éves labdarúgó utolsó esélyt kapott, hogy a tavalyi rossz formája után bizonyíthasson. A játékos a hírek szerint ezt megragadná és kiharcolná a kezdő posztot.

A klub szeretne legalább egy nagy játékost eladni a nyáron, de Zidanék elfogadták, hogy nehéz lesz Bale-t értékesíteni az általuk kért 80-100 Millió Euróért.

Lesznek távozók a nyáron, mint pl James Rodriguez, Lucas Vazquez és a 3 U21-es Európa Bajnok Dani Ceballos, Jesus Vallejo és Borja Mayoral.

Zidane, ha elég pénz jön össze az eladásokból, akkor szeretné Pogbát leigazolni a Unitedtól, persze az angol klub nem fogja kis pénzért eladni, ami megnehezíti az üzletet.