Átigazolási HírekLa Liga

Fekir leigazolásában egyre biztosabb a Betis

Habár a Tottenham ajánlata még nem érte el a követelt összeget Giovani Lo Celso játékjogáért, az üzlet valószínűleg meg fog történni. Az andalúzok azonban Nabil Fekir személyében már meg is találták az utódját Nabil Fekir személyében.

A francia középpályás felkapott játékosnak számít, és szinte minden csapat örülne a leigazolásának. Tavaly kis híján a Liverpoolé lett, azonban az üzlet befuccsolt. Most viszont egyre valószínűbb a sokkoló transzfer: Fekir a Betishez igazolhat. Ráadásul napokon belül.

Mivel a Tottenham és Lo Celso között már megszületett az egyezség, már csak a Betisel kell megállapodni. Amint ez megtörténik, Fekir leigazolása is felgyorsulhat. A személyes feltételekben már megtörtént a megállapodás szintén. Az előreláthatóan 5 évre szóló szerződés a klub egyik legjobban fizetett játékosává tenni, de tartalmaz egy érdekes pontot is: az andalúz csapat leigazolja Yassint, Nabil 22 éves testvérét, aki tavaly debütált a Lyon első csapatában.

Mivel a francia válogatott szerződése a szezon végén lejár, a Betis 18 és 25 millió Euró közötti összeget fizethet érte.