Átigazolási HírekFoci

Neymar Leonardoval tárgyalt, majd távozott.

Megvolt az első találkozó Neymar és a PSG új sport igazgatója, Leonardo között. A 3 órás tárgyalás után a brazil játékos távozott az edző központból. A találkozó hangulata a hírek szerint fagyos volt.

A Diario SPORT szerint Neymar úgy távozott, hogy nem vett részt Thomas Tuchel edzésén. Viszont az edzőteremben végzett gyakorlatokat. A PSG holnap Németországban lép pályára edző mérkőzésen, de a brazil várhatóan nem fog pályára lépni.

A brazil játékos az RMC Sport szerint reggel 7:30-kor érkezett meg Párizsba, majd egyből az edző központba ment, ahová 9:10-re ért oda.

A klub szerint amúgy egy héttel elkésett Neymar. Leonardo a múlt héten azt nyilatkozta, hogy már július 8-án vissza kellett volna térnie a PSG-hez. Így fegyelmi eljárást indult a játékos ellen. Ezzel szemben Ő azt mondta, hogy engedélyt kapott az azóta már távozott Antero Henriquetól, hogy Brazíliában maradjon és részt vegyen a jótékonysági rendezvényén.

A találkozón Neymar és a PSG valószínűleg kiteregették kártyáikat és a brazil sztár közölte, hogy távozni szeretne a klubtól.

A hétvégén amúgy a brazil játékos azt nyilatkozta, hogy karrierje legszebb estéje volt amikor a Barcelonával megverték a PSG-t 6:1-re a Bajnokok Ligájában.