Átigazolási HírekNapoliSerie A

James Rodriguez nem a Napoli játékosa… még

James Rodriguez Napoliba való igazolása már egy ideje szinte kész tényként van kezelve. Most Carlo Ancelotti, a csapat vezetőedzője szolgált információkkal az étigazolási piacról.

A Napoli ma kezdte meg a szezonra való felkészülést Dimaroban, Ancelotti pedig a szezonnyitó sajtótájékoztatóján elkerülhetetlenül szembe került a Jamesfelőli kérdésekkel.

„A Napolinak az Interrel és a Juventussal kel lversenyezni”-kezdte monológját a Napoli ambíciózus terveiről.

„Mindegyik edzőt váltott, míg mi már összeszoktunk, az idei csapatnál már meg lesz a folytonosság az előző szezonnal, de egyértelműen, fejlődni akarunk.”

„Meggyőződésem, hogy jobbak leszünk. Versenyképesnek kell lennünk, ezért pedig növelni a tétet, hogy nyerjünk valamit. A játékunk minősége az filozófiánk alapja. James Rodriguez bizonyosan sok minőséget adna, de sajnos ő még nem Napoli-játékos. Talán soha sem lesz az, talán igen. Nem akarok más klubok játékosairól beszélni.”-folytatta Ancelotti.

A korábbi Milan és Real Madrid-tréner kifejtette véleményét az alakuló új hátvédsorról:

„Manolas és Koulibaly együtt hatékonyak lesznek. Bizonyosan a görög lehetővé teszi számunkra, hogy másféleképpen játszunk, jobban kiemelve az 1 az 1 elleni helyzeteket. Viszont megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Raul Albiolnak.”

Ancelotti végül Insignére is kitért:

„Insigne az előző szezonban jól kezdett, de a második felében visszaesett. Ő a kapitányunk, egy kapitány attitűdjét várom el tőle.”