BarcelonaÁtigazolási HírekAtletico MadridLa Liga

Barcelona: Ráfaraghatnak a Griezmann üzletre

Az ESPN újságírója, Dermot Corrigan szerint meglehet, hogy Griezmann már márciusban aláírt a Barcelona-hoz, aminek komoly anyagi következményei lehetnek.

Már egy ideje téma Antoine Griezmann jövője, hogy a Barcelona lesz-e a következő állomása, vagy talán másik klubhoz távozik. A francia játékos már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy elhagyja az Atletico Madridot idén nyáron, azonban még egy klubbal sem egyezett meg.

A valószínűsíthető oka az volt, hogy július elsejével megy le a kivásárlási ára 120 millió euróra 200-ról. Azonban azóta se történt hivatalos bejelentés.

Most úgy tűnik ennek is megvan a maga oka. Tegnap az Atletico Madrid elnöke, Enrique Cerezo arról nyilatkozott, hogy Griezmann már valószínűleg márciusban aláírt a Barcához, és ennek következményei lesznek.

„Ha aláírt már márciusban [a Barcelonához], akkor annak következményei lesznek.”

Ha ezek a hírek igaznak bizonyulnak, akkor a Barcelona csúnyán ráfaraghat, mármint anyagilag. Ugyanis csak július elsejével csökkent a kivásárlási ára 120 millióra Griezmannak, márciusban még 200 millió volt. Könnyen meglehet hogy a Katalánoknak ki kell fizetniük azt a plusz 80 millió eurót is. Minden bizonnyal még ezért nem történhetett meg a hivatalos bejelentés, ugyanis az Atletico szeretné megkapni érte azt a 80 milliót is a 120-on felül.

Az Atletico Madrid hivatalos közleményben reagált a hírekre, ami itt olvasható.