Átigazolási HírekAC MilanSerie A

Milan: Veretout-ot is szeretnék megszerezni a Fiorentinaból

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az AC Milan Rade Krunic és Ismael Bennacer mellett Jordan Veretoutot is szeretné leigazolni a középpályára.

A Milan vezetősége bízik abban, hogy sikerül mindhárom játékost megszerezniük a középpályára. Krunic és Bennacer leigazolása már egyre közelebb, míg Veretoutért is megtették az ajánlatukat a Fiorentinanak. Ezt több olasz forrás is megerősítette, közöttük a Gazzetta és a Sportitalia is.

A Rossoneri 13 millió eurót plusz Lucas Biglia és Diego Laxalt játékjogát ajánlotta Veretoutért. De a Milan mellett a Roma is érdeklődik a játékos iránt. A Farkasok 18 millió eurót ajánlottak érte, míg a francia játékosnak pedig 3 millió eurós éves fizetést.

A Fiorentina nem rég jelentette be hogy a 26 éves francia középpályás szeretné elhagyni a klubot nyáron. Míg a Sportitalia értesülései szerint nem is csatlakozik a csapathoz a felkészülési szezonra.

A Rossonerinek igazán mozgalmasak ezek a napok. Hamarosan megvehetik Bennacert az Empolitól 15 millió euróért. Csapattársa, Rade Krunic pedig már át is esett az orvosi vizsgálaton a Milannál.