Átigazolási HírekBarcelonaLa Liga

Neymar sztrájkba kezdhetett Párizsban?

A Barcelonához közel álló Sport szerint Neymar sztrájkba kezdett a PSG-nél. A brazil ezzel akarná kikényszeríteni, hogy klubja engedje vissza a katalán fővárosba.

Érdemes helyén kezelni, de a napilap szerint Neymar közölte a PSG vezetőségével, hogy nem hajlandó pályára lépni többet a csapatban. Ezzel nyomást gyakorol a vezetőségre, így a hírek szerint csökkentették az igényüket: 200 millió Euróra. Amennyiben a Barcelona bevonna az üzletbe egy, a párizsiak által is figyelt játékost, már reális lehet a dolog.

Egy hét múlva térnek vissza a francia klub játékosai, hogy megkezdjék az előszezont, mielőtt Kínába indulnának túrára, de Neymar a hírek szerint nem kíván edzeni sem. A brazil sztár jelenleg Brazíliában tartózkodik, és klubja megengedheti neki a további távollétet, amíg tárgyalnak a Barcelonával.

A jelenlegi átigazolási világcsúcsot tartó brazil épp sérült, de orvosai nem hozzák nyilvánosságra a pontos állapotát.

Nem tudni, mennyire lehet komoly a visszatérése, mivel a Barcelona alelnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy nem felejtenek, és nem áll szándékukban visszavenni Neymart, annak ellenére sem, hogy a játékos szívesen visszatérne.

Forrás: Sport