Uncategorized

Ibrahimovic: Több címem van, mint az egész MLS-nek

Az LA Galaxy szupersztárja, Zlatan Ibrahimovic nyilatkozatot adott a californiai rangadó, a San José Earthquakes elleni mérkőzés előtt. A svéd oroszlán állítása szerint azért igazolt Amerikába, hogy címeket szerezzen.

Ibrahimovic szerint a Cali Clasico azért is nagy mérkőzés, mert jó az atmoszféra, és a tehetségét is szeretné megmutatni.

„Azért jöttem ide, mert már sok mindent nyertem. Nem azért, hogy lazsáljak. Ez vagyok én, nem a semmiért nyertem 33 trófeát, többet, mint az egész MLS.”

Való igaz, a svéd fenegyereknek rendkívül sikeres karrier van a háta mögött. 4 címet nyert az Ajaxxal (két bajnokság, egy kupa és egy szuperkupa). Emellett Olaszországban három bajnoki címet, öt szuperkupát, míg Franciaországban két kupát, három szuperkupát és három bajnokságot. Spanyolországban a Barcelonánál töltött egy éve alatt Ibrahimovic elhódított egy bajnoki cím mellett két szuperkupát, valamint egy klub-VB-címet is. A Manchester United színeiben szuperkupa, EL, és ligakupagyőztes lett. Az egyetlen rangos klubtrófea, amit Zlatan soha nem tudott megnyerni, az a Bajnokok Ligája.