Átigazolási HírekJuventusManchester UnitedPremier LeagueSerie A

Pogba visszatéréséről tárgyal a Juventus és a United!

Olasz lapértesülések szerint a Juventus és a Manchester United között megtörténtek az első hivatalos egyeztetésék Paul Pogba esetleges klubváltásáról.

A Sky Sport Italia szerint Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója már találkozott az angol klub vezetőségével. A beszélgetések tárgya Paul Pogba és Joao Cancelo átigazolása volt. Olasz értesülések szerint Paratici jelenleg Londonban tartózkodik, hogy véglegesítse Maurizio Sarri megszerzését. Emellett a mindig jól értesült Gianluca di Marzio odáig megy, hogy a Manchester United londoni irodájában is megfordult. Ekkor már nyíltan Pogba volt a téma.

A francia világbajnok visszatérése már hónapok óta téma, azonban ez az első alkalom, hogy a két klub formálisan is egyeztet. Az üzletben fontos szerepet játszhat Joao Cancelo. Őt ugyanis a Manchester City nagyon szívesen 55-60 millió Euró körül, azonban az átigazolás még nem végleges. A portugál játékos iránt a United is érdeklődik, ezért adja magát a szituáció, hogy bele lehetne vonni a Pogba-üzletbe.