Manchester UnitedÁtigazolási HírekReal Madrid

Gareth Bale leigazolása már nem szerepel a Manchester United nyári terveiben

A Sky Sports szerint Gareth Bale nem szerepel a továbbiakban a Manchester United nyári átigazolási tervei között. Pedig korábban, folyamatosan a csapathoz pletykálták a lapok a walesi játékost.

A 29 éves játékost azóta követi a United, hogy még fiatalként felfigyeltek rá, de fizetési igénye és életkora miatt nem illik bele a klub átigazolási politikájába.

A Swansea szélsője, Daniel James leigazolása bizonyítja, hogy megváltoztatta átigazolási stratégiáját a klub, és Ole Gunnar Solskjaer inkább fiatal brit tehetségekkel erősítené meg keretét.

A United szeretné leigazolni a Crystal Palace szélső hátvédjét, Aaron Wan-Bissakát és Harry Maguire is a főbb célpontok között van.

Ezzel szemben Gareth Bale több mint 500 000 Fontot keres hetente a Real Madriddal. Ezt a fizetést a United nem szívesen adná meg neki.

A walesi válogatott jövője nagyon bizonytalan a Bernabeuban, mióta Zinedine Zidane visszatért hozzájuk és elég komoly átalakításokba kezdett.

A Real már leigazolta Eden Hazardot, Luka Jovicot, Ferland Mendyt, Eder Militaot és Rodrygot a nyáron, de még nem fejezték be a keretük újraépítését.

Annak ellenére, hogy nem éppen a legjobb a kapcsolta Zindane-nal, vagy a klub szurkolóival, Bale trófeákban gazdag időszakot tölt a klubnál.

Egyszeres La Liga bajnok és Copa del Rey győztes, míg a Bajnokok Ligáját négyszer nyerte meg. A 2014-es és a 2018-as döntőben is fontos gólokat lőtt.