Átigazolási HírekLa LigaReal Madrid

Navas leigazolásáért ajánlattal készül a PSG

Az már egy ideje köztudott, hogy Zinedine Zidane nem számol a továbbiakban Keylor Navas szerepeltetésével. A számkivetett kapus újabban a PSG célkeresztjébe került.

A párizsi klub spanyol lapértesülések szerint megkezdte a tárgyalásokat a Thibaut Curtois mögött immár csak második számú hálóőrnek számító Navassal. A 32 éves kapus 11 elsőosztályú találkzón lépett pályára a szezonban. Habár ebből 7 Zidane visszatérése után került a neve mellé.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a rutinos játékossal nem tervez a jövőben a klub, így távozhat. Itt jön képbe a PSG, akik tegnap jelentették be, hogy Gianluigi Buffon egy év után távozik, ezért kapust keresnek a piacon. Az AS szerint a Benfica is szívesen a soraiban tudná Navas játékjogát, de a PSG valószínűleg könnyedén túllicitálja őket. A portugál sztárcsapat Jasper Cillessen után is érdeklődött, de a Barcelona nem hajlandó engedni a magas átigazolási díjból.

Navas 2014-ben csatlakozott a Real Madridhoz, ahol háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, mindet első számú kapusként.