Átigazolási HírekBundesligaManchester CityPremier League

A Bayern München még nem tett ajánlatot a Citynek Sanéért.

A The Guardian a napokban írta, hogy a Bayern 80 Millió Eurós ajánlatot tett Leroy Sanéért, de a Bayern München igazgatója Karl-Heinz Rummenigge szerint nem ez a valóság.

A 63 éves szakember szerint Sanénak először el kell döntenie, hogy szeretne-e a Bayernbe igazolni, mielőtt a két klub konkrét tárgyalásba kezdhetne.

„Nem tettünk ajánlatot Leroy Sanéért. Nem jutottunk el odáig. Először is a játékosnak el kell döntenie, hogy el tudja-e képzelni magát a Bayernnél. Amennyiben igen, akkor elkezdünk tárgyalni a Manchester Cityvel.” -mondta Rummenigge a Sport Bildnek.

„A játékos a legfontosabb tényező. Leroy még nem döntött. Hasan Salihamidzic (a Bayern München sport igazgatója) intézi az ügyet.”

„Szerintem izgalmas játékos, nem csak a minőségével de a típusával is.”

A Sport Bild szerint Sané tárgyalásokat kezdett a korábbi Manchester United sztárral, David Beckhammel, hogy a jövőben inkább Ő képviselje, mint az anyja.

A német újság információi szerint a Manchester City edzője, Pep Guardiola hajlandó lenne elengedni Sanét, szóval a labda most a 23 éves játékos térfelén pattog.