UncategorizedLa LigaSerie A

Suso ismét a Real Madrid radarján

A Sport Mediaset Italia szerint a Real Madrid újból szemet vetett Susora. Az AC Milan 24 éves spanyol szélsője remek szezont fut, 10 mérkőzés után 4 gól és 7 gólpassznál jár a Serie A-ban. Ronaldoval együtt vezetik a bajnokság kanadai táblázatát, CR 7 gólt és 4 gól passzt adott.

Suso szerződése a Milannal 2022-ig érvényes, de van a külföldi klubok számára egy 40 Millió Eurós kivásárlási ár. A játékos jelenleg tárgyalásban áll a klubjával, hogy új szerződést írjanak alá nagyobb fizetésért és nagyobb kivásárlási árért. Az olasz média szerint Florentino Perez kihasználhatja a kínálkozó lehetőséget és a januári átigazolási szezonban talán megpróbálja leigazolni.

„Nagyszerű érzés, hogy szóba kerültem a Madridnál, a Barcánál vagy a Citynél. Az AC Milan is remek klub és biztos, hogy nem mennék másik olasz csapathoz.” -mondta Suso a Tuttosportnak a napokban. Ezzel kihúzva a listáról az olasz klubokat, de megnyitva az ajtót a külföldi csapatok előtt.

Mióta Olaszországba érkezett, a spanyol játékos összesen 101 mérkőzést játszott a Genoa és az AC Milan színeiben, ezeken 21 gólt szerezett. Nem ez az első alkalom, hogy szóba kerül a Real Madridnál. A pletykák szerint Julen Lopetegui szerette volna leigazolni, amikor a nyáron átvette a csapatot, de a túl magas ár miatt végül nem lett belőle semmi.

Figyelembe véve, hogy a Real Madrid mennyire szenved a Ronaldo utáni érában, Suso ideális igazolás lehetne januárban. Valószínűleg, a majd frissen kinevezett edzőnek is áldását kell adnia hozzá.

forrás