Általános KvízekFilmKvízTesztTudáspróba

Kvíz: 10 mesefilm figura, ahogy egy pszichológus látja. Rájössz kiről van szó?

A soron következő kvízben jellemzéseket olvashatsz mesehős karakterekről, neked csak ki kell találnod, hogy kiről is van szó! Sok sikert és jó szórakozást hozzá!

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

kvíz
Hirdetés

Készen állsz?

0%

Csendes, belenyugvó személyiség aki tudja, hogy a munka nemesít, és azt hiszi, hogy a bajok és nehézségek maguktól elmúlnak. Álomvilágban él, még édesapja halálakor is csak csendben szenved és várja jobb sorsát.

Helyes! Helytelen!

A kalitkába zárt hercegnő nem tűri, hogy mások mondják meg neki, hogyan és kivel kellene élnie. A lány makacs, nem hajlandó engedelmeskedni az apja akaratának és szokásainak. A bezártság sem tesz neki jót, hisz csak a palota életét ismeri, ezért lázadásképp a saját kezébe veszi az élete irányítását.

Helyes! Helytelen!

Igazi nárcisztikus alkat, akinek naponta hatszázszor kellett elismételni azt, hogy ő mennyire gyönyörű és persze ha van nála szebb, azt halálos sértésnek veszi.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Szorongásos zavarban és Stockholm-szindrómában szenved. Egész életét bezárva töltötte, ennek ellenére remek természetű és vidám teremtés. Az évek során az egyetlen személy, akivel beszélhetett az, aki elrabolta, és fogva tartotta, akit ő anyjaként szeret.

Helyes! Helytelen!

Amellett, hogy szerethető karakter, rendkívül mélabús, egyértelműen depresszióban szenved, amit kóros pesszimizmusa és folyamatos levertsége is alátámaszt.

Helyes! Helytelen!

Alulfejlett kisebbségi komplexusos egyén, aki hajlamos túlaggódni a dolgokat, amihez egyfajta szorongás is társul. Annak ellenére, hogy az önmegítélése sérült, ragaszkodó és megbízható barát

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

A tinédzser kor küszöbén áll, amivel akkor is nehéz megküzdeni, ha semmi sem történik, pláne ha a család költözik és felfordul az egész világunk. A különböző érzelmeket még csak most fedezi fel, emiatt nem is tudja őket megfelelően kezelni, feldolgozni.

Helyes! Helytelen!

Önző, egoista sportoló, akit elvakítanak a túl gyorsan elért sikerek, ezáltal sebezhetetlennek és legyőzhetetlennek érzi magát, míg az élet meg nem leckézteti.

Helyes! Helytelen!

Kvíz: Mesefilm karakterek pszichológus szemmel. Felismered kiről van szó?

Share your Results:

Jöhet a következő?