Általános KvízekFilmKvízTesztTudáspróba

Kvíz: 10 mesefilm figura, ahogy egy pszichológus látja. Rájössz kiről van szó?

A soron következő kvízben jellemzéseket olvashatsz mesehős karakterekről, neked csak ki kell találnod, hogy kiről is van szó! Sok sikert és jó szórakozást hozzá!

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

kvíz
Hirdetés

Készen állsz?

0%

Csendes, belenyugvó személyiség aki tudja, hogy a munka nemesít, és azt hiszi, hogy a bajok és nehézségek maguktól elmúlnak. Álomvilágban él, még édesapja halálakor is csak csendben szenved és várja jobb sorsát.

Helyes! Helytelen!

Szorongásos zavarban és Stockholm-szindrómában szenved. Egész életét bezárva töltötte, ennek ellenére remek természetű és vidám teremtés. Az évek során az egyetlen személy, akivel beszélhetett az, aki elrabolta, és fogva tartotta, akit ő anyjaként szeret.

Helyes! Helytelen!

Önző, egoista sportoló, akit elvakítanak a túl gyorsan elért sikerek, ezáltal sebezhetetlennek és legyőzhetetlennek érzi magát, míg az élet meg nem leckézteti.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Amellett, hogy szerethető karakter, rendkívül mélabús, egyértelműen depresszióban szenved, amit kóros pesszimizmusa és folyamatos levertsége is alátámaszt.

Helyes! Helytelen!

Igazi nárcisztikus alkat, akinek naponta hatszázszor kellett elismételni azt, hogy ő mennyire gyönyörű és persze ha van nála szebb, azt halálos sértésnek veszi.

Helyes! Helytelen!

Alulfejlett kisebbségi komplexusos egyén, aki hajlamos túlaggódni a dolgokat, amihez egyfajta szorongás is társul. Annak ellenére, hogy az önmegítélése sérült, ragaszkodó és megbízható barát

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

A tinédzser kor küszöbén áll, amivel akkor is nehéz megküzdeni, ha semmi sem történik, pláne ha a család költözik és felfordul az egész világunk. A különböző érzelmeket még csak most fedezi fel, emiatt nem is tudja őket megfelelően kezelni, feldolgozni.

Helyes! Helytelen!

A kalitkába zárt hercegnő nem tűri, hogy mások mondják meg neki, hogyan és kivel kellene élnie. A lány makacs, nem hajlandó engedelmeskedni az apja akaratának és szokásainak. A bezártság sem tesz neki jót, hisz csak a palota életét ismeri, ezért lázadásképp a saját kezébe veszi az élete irányítását.

Helyes! Helytelen!

Kvíz: Mesefilm karakterek pszichológus szemmel. Felismered kiről van szó?

Share your Results:

Jöhet a következő?