LiverpoolManchester City

Sterling: A Liverpool sokkal több dicséretet kap eredményei miatt, mint mi

A Manchester City támadója, Raheem Sterling szerint a Liverpool sokkal több elismerést kap teljesítményéért összehasonlítva csapatával.

A Liverpool megnyerte az UEFA Bajnokok Ligáját, az UEFA Szuperkupát és a FIFA Klub Világbajnokságot is az elmúlt hét hónapban.

A Vörösök egyre valószínűbb, hogy megnyerik az angol bajnokságot is, jelenleg 19 ponttal vezetik a Premier Leaguet.

Az elmúlt időszakban nagyon sok dicséretet kap a Liverpool, és Sterling szerint a Manchester City, akikkel megnyerte a legutóbbi két Premier Leaguet, nem kap ennyit.

Sterling azt is furcsának találja, hogy az elmúlt időszakban a Manchester City játékosai semmilyen komoly egyéni díjat se nyertek, ellenben a Liverpool játékosaival.

„Különösen amikor az elmúlt szezonban megnyertük a Premier Leaguet, senki se nyerte meg közülünk az Év játékosa díjat. Ez magáért beszél.” -idézi Sterlinget a Liverpool Echo.

„A díjat a Liverpool játékosa nyerte meg, akinek fantasztikus szezonja volt, de előtte meg ott volt Yaya Touré aki a középpályáról 20 gólt szerzett és még se nyerte meg az Év játékosa díjat.”

„Sergo Agüero több mint hét éve van a klubnál és hihetetlen mennyiségű gólt szerzett ez alatt, még se nyerte meg egy City játékos se.”

„Szerintem bizonyos játékosokat nem ugyan úgy ítélnek meg az elmúlt szezonokban. Amikor először nyertük meg a bajnokságot, De Bruyne hihetetlen volt, és még is kapta meg a díjat.”

„Minden évben komoly trófeát nyertünk és más csapat játékosa kapta. Ez olyan dolog ami nem rajtunk múlik, de igyekszünk.”

„Mindenki láthatja. Lehetetlen, hogy megnyered 4-szer vagy 5-ször a bajnokságot és senki se lesz Év játékosa a csapatból.”

„Minden csapatnak amelyik bajnok volt, legalább egy Év Játékosa díjazottja volt.”

„Szóval az idén a Liverpool nyeri a bajnokságot, és biztos vagyok benne, hogy tölük kerül ki majd az Év játékosa is.”

„Megnyertük a bajnokságot négyszer vagy ötször, és még se kezelnek minket ugyan azzal a tisztelettel.”