Átigazolási HírekInterTottenham

José Mourinho az Intert kritizálta Eriksen leigazolásása kapcsán

Chiristian Eriksen a jövő héten Olaszországba utazhat, hogy átessen az orvosin és utána aláírhassa szerződését az Interrel.

A Tottenham edzője, José Mourinho kritizálta az Inter időzítését. A dán középpályást folyamatosan szóba hozták az olasz csapattal, de az Inter csak az átigazolási időszak végén tett hivatalos ajánlatot.

„A Tottenhamot lehet a legkevésbé okolni a kialakult szituációért.” -mondta Mourinho, aki azt is elárulta, hogy a Real Betistől kölcsönbe lévő Giovani lo Celsot végleg megvásárolják.

Eriksenre visszatérve a portugál edző így folytatta: „Csak azt akarom mondani, hogy ennek nem január 25-én kéne megtörténnie.”

„Az egyetlen amit mondhatok Eriksenről, hogy mióta megérkeztem Ő nagyon-nagyon profin viselkedik velem és a csapattal is.”

„De január 25-én ilyen szituációban lenni nem szép.”

Eriksen kimaradt a Tottenham FA Kupa szombati meccs keretéből, de hiába a folyamatos spekuláció jövőjéről, Mourinho alatt rendszeresen játszott.

A dán játékos szerződése, aki júniusban azt mondta, hogy új kihívásokra vágyik, az idény végén lejár. Az Inter viszont 20 millió euró környékén még a télen megveszi.

forrás