Real Madrid

Zidane nem akar ajándékot

A Real Madrid meg van győződve arról, hogy nem kell bővíteni a csapaton a téli átigazolási időszakban. Ezt annak ellenére így gondolják, hogy az utolsó 3 mérkőzésen csak döntetlen értek el a La Ligában. Zidane is tisztázta ezt a kérdést az Atletic Bilbao elleni meccs utáni sajtótájékoztatón. Azt mondta, hogy számít a csapatára úgy ahogy van, és szerinte nem kell megerősíteniük a támadósort.

A vezetés is ezen a véleményen van, és bíznak benne, hogy a gólok is hamarosan megérkeznek majd. Illetve azt is elismerik, hogy nem egyedül Karim Benzema felelős a gólgyártásért.

Sokkal többet vártak Gareth Bale-től, akit rengeteg kritika ért az elmúlt időben, és csak alig néhány góllal járult hozzá a csapata teljesítményéhez. Ezért mindenki Eden Hazard visszatérését várja, és Luka Jovic formába lendülését.

Januárban nem várható, hogy mozgás lesz a csapatnál. Zidane a jelenlegi csapattal tervezi befejezni a szezont. Esetlegesen csak távozók lehetnek – Mariano Diaz és Brahim Diaz számíthat rá a leginkább, hogy másik csapathoz kerül.

„Ezen az úton szeretnénk folytatni tovább. Az eredményeink is megengedik, hogy az összes lehetséges fronton harcban maradjunk. Én ezért nem is kérek semmi mást, mert most a csapat nagyon benne van abban, amit csinál és ez egy edzőnek nagyon fontos.” – mondta a francia mester, majd hozzátette: „Tudjuk, hogy mit szeretnének a szurkolóink, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy végül büszkék lehessenek ránk. És így leszünk képesek nagy dolgokat elérni végül.”