Átigazolási HírekBarcelonaLa Liga

Ivan Rakitic: „Egy álmom válna valóra, ha újra a Sevilla mezében játszhatnék”

Az El Desmarque a „Premio a los Valores” (pozitív példakép) címmel tüntette ki Ivan Rakiticet Sevillában, ahol a horvát beszélgetett a sajtóval is.

A Sevillába való visszatérésről így nyilatkozott: „Majd meglátjuk. Ha eljön az ideje, akkor szívesen visszatérnék. Már máskor is elmondtam, hogy ha egyszer visszatérnék egy korábbi csapatomhoz, az a Sevilla lenne. Örülök, hogy ilyen jól megy mostanában a csapatnak, látszik, hogy évről évre sokat fejlődnek. Egy álmom válna valóra, ha újra a Sevilla mezében játszhatnék.”

Az Atletico érdeklődése: „Ezeket a dolgokat mindig felfújják… Várjuk ki, hogy mi történik majd. Az Atleti egy nagy csapat, akik trófeákért versenyeznek. Engem is az hajt, hogy mindent megnyerjek. Ha ezt a Barcelonával érem el, akkor ott vagyok jó helyen.”

Griezmann visszatérése a Wandába: ” Ez az én szerény véleményem, de a szurkolók egy kicsit messzire mentek. Teljesen meghökkent a reakciókon. Rengeteget adott az Atleticonak és ezt elfelejtették neki. Remélem legközelebb nem bánnak majd így vele.”

A helyzete a klubnál: ” Nem tudom megmondani, hogy mit hoz a jövő. Játszani szeretnék és rengeteg ajánlatot kaptam már. De egyenlőre van csapatom.”