Chelsea

Lampard: Érzelmes estére számítok a Stamford Bridgen

Lampard és Terry már találkozott a Championshipben, amikor még a Chelsea jelenlegi edzője a Derbyt irányította, de most először fognak farkas szemet nézni a Premier Leagueban és ez lesz az első alkalom, hogy Terry a volt klubja ellen játszik.

„Tavaly kétszer is játszottunk ellene és természetesen jól kijövünk, nagyon tisztelem őt és a munkásságát is, amit Dean Smith-szel tettek az Aston Villáért.”

„Szerintem John valószínűleg a megfelelő fogadtatást fogja kapni a szurkolóktól. Ő a klub legtöbb címet nyert kapitánya, mindent megnyert, mindenki tudja mit érez a klub iránt.”

„A szurkolók megmutathatják mennyire értékelik és biztos vagyok benne, hogy jó érzés lesz Johnnak. Megérdemli a pillanatot és természetesen boldog vagyok, hogy újra láthatom a Bridgen.”

Tammy Abraham kihagyta a hétvégi West Ham elleni mérkőzést csípő sérülés miatt. Lampard szerint csak a meccs előtt derül ki, hogy játszhat-e.

„Mindent megteszünk, hogy játszani tudjon. Még mindig érez egy kis fájdalmat ott, szóval holnap döntenünk kell.”

„Fájdalmas ez számára és befolyásolja a mozgását is. Nem szeretnék ma dönteni.”

„Jó formában volt, és azoknak a játékosoknak akik fontosak annyi időt adsz, amennyi kell nekik.”

„Nagyon szeretne játszani és a legjobb kezelést kapja, de ha nem áll készen, akkor másként kell játszanunk.”

A Chelsea jelenleg várja, hogy mi lesz a FIFA átigazolási tiltásának fellebbezésével, Lampard reméli, hogy napokon belül eldől.

„Nem hallottam még többet.” -mondta Lampard a fellebbezés státuszáról. „Várok, és addig nem véleményezem, amíg nem tudjuk mi az ítélet. Onnantól tudjuk mit tegyünk.”

Megkérdezték tőle, hogy mikorra várható a döntés: „Hamar, azt hiszem. Szerintem napok.”