Real Madrid

Zidane: A korábbi sikereim a klubnál nem számítanak most.

Zinedine Zidane elismerte, hogy korábbi sikerei a klubnál most nem számítanak.

Az után nyilatkozta ezt, hogy a Real Madrid csúnyán kikapott a frissen feljutott Real Mallorca ellen, a közelgő sorsdöntő Bajnokok Ligája mérkőzés előtt.

Zidane csapata csak egy pontot gyűjtött a Bajnokok Ligája első két csoport mérkőzésén, kikaptak 3:0-ra a PSG ellen, és 2:2-es döntetlen lett otthon a Club Brugge-vel szemben.

A pletykák már beindultak a francia jövőjével kapcsolatban, miután többször az elvárások alatt teljesített a csapat, még akkor is, ha szombaton volt az első veresége a bajnokságban.

„Tudjuk a szituációt, rosszul kezdtünk a Bajnokok Ligájában, de holnap megmutathatjuk mire vagyunk képesék és ezt is fogjuk tenni.” -mondta Zidane a Galatasaray elleni, meccs előtti sajtótájékoztatóján.

„18 éve vagyok itt és hasonló történt velem játékosként. Tudom mi a helyzet. A nyomás itt lesz. Az egyetlen dolog, hogy fel kell készülnünk a meccsre, tudjuk a szituációt, de ez nem változtat semmin.”

„Még sok mérkőzés van hátra. A végéig harcolni fogunk és holnaptól kezdve meg kell nyernünk ezeket a meccseket. A nyomásról, aminek az eredménye mindig az edző váltás… nem fogunk beszélni.”

„A labdarúgásban mindig elfelejtik mit értél el. Ez az élet. Velem is történt hasonló, ez a jelen, a múlt pedig a múlt. Nem fogom azt mondani, hogy nem zavar az emberek véleménye, mert zavar, de nem hagyom, hogy elmondják a véleményüket.”

„A játékosok az elsők, nyerni akarnak és jól csinálni a dolgokat. Tudják, hogy minden mérkőzésen figyelnek minket. Amit tehetsz, hogy próbálod megváltoztatni a szituációt.”

„Tetszenek a nehéz helyzetek, karakter próbálók.”