Premier LeagueTottenham

Pochettino: Vissza tudunk jönni!

Mauricio Pochettino megígérte, hogy nem hagyja abba munkát, a heti második Spurs megaláztatást követően, amikor Brighton kiütötte őket.

Mauricio Pochettino elhárította a kérdést arról, hogy szombaton lemond, annak ellenére, hogy öt nap múlva második súlyos vereségüket szenvedték el, és úgy érezte, mintha “gyomrost” kapott volna.

Brighton 3: 0-val verte a Spurs-t, miután kedden 7-2-t veszített a müncheni Bayern ellen, de Pochettino azt mondta: – Elfogadom a kritikát. Nem kell kimutatnom az elkötelezettségemet.

„Elkötelezettségem öt és fél év után a klubban fennáll. El kell fogadnom az összes kritikát.

– Ez nem fogja megváltoztatni az ambícióimat. Vissza tudunk jönni. Sajnálom a rajongóinkat.

Arra a kérdésre, hogy aggódik-e a munkája miatt, Pochettino azt mondta: – Nem, nem aggódom. Ami az életben zavar, az nem a futball.

Hugo Lloris sérülése

Spurs korai csapást szenvedett el a meccsen, amikor Hugo Lloris védeni próbált és megsérült, idén várhatóan nem játszhat.

Rosszul érkezett földre, amikor beleesett a kapujába. A televíziós visszajátszások megmutatták, hogy karja a könyökben kifordult. Kórházba vitték további kezelésre és tesztekre, ahol a hírt „nem jó” -nak írták le.

A Spurs menedzser, Pochettino szerint a sérülés a játékosokat sújtotta. „Mindenki látta a pályán, hogyan landolt” – mondta Pochettino. – Ez nem jó helyzet. Nem hazudhatunk. Sokkoló volt. A csapatot nagyon megviselte. Nem mutattuk be valódi tudásunkat.

Egy Tottenham Lloris-val kapcsolatos nyilatkozata szerint: „Az értékelés a jövő héten folytatódik, hogy megbizonyosodjunk a sérülés teljes mértékéről és az rehabilitáció időtartamáról.”