Inter

Icardi: A PSG-nél végre trófeákat nyerhetek

Mauro Icardi szerint, azért távozott az Intertől a PSG-hez, mert „eljött az ideje, hogy végre olyan csapatban játsszak, amelyik trófeákat nyerhet.”

A támadó a nyári szappanopera után az átigazolási időszak utolsó napján, kölcsönbe érkezett a PSG-hez, akiknek 65 Millió Eurós opciójuk van a megvételére.

„Azért jöttem, hogy játsszak.” -mondta Icardi a francia Canal Plusnak.

„Ha vételi opcióval érkezel, akkor mindent bele kell adni, hogy a klub éljen is vele. Meglátjuk mi történik majd a nyáron.”

„Hét évig voltam az Internél és az volt az álmom, hogy a csapattal a Bajnokok Ligájában játsszak, ami sikerült tavaly, de nem tudtunk trófeákat nyerni.”

„Eljött az idő egy nyertes csapathoz csatlakozni, amelyik trófeákért küzd. El kell kezdenem nyerni.”

„Az igazság az, hogy a PSG kerete tele van bajnokokkal, pont amire szükségem van.”

Antonio Conte, és az elmúlt szezonban Luciano Spalletti is panaszkodott arra, hogy Icardi hiába kiváló befejező, nem tud együtt játszani a csapattársaival.

„Az emberek azt mondják rám, hogy a büntető területen belül ‘gyilkos’ vagyok. Mindig készen állok gólt szerezni a 16-oson belül. Mióta fiatalon bemutatkoztam a Rosarioban, a célom és a szenvedélyem, hogy gólt rúgjak.”

Wanda Nara

Icardi feleségét és ügynökét, Wanda Narát gyakran okolták, hogy rossz a viszonya a támadónak az Interrel, a csapattársait meg sem említve.

A házaspár együtt neveli közös két gyereküket, és Wanda előző házasságából született három gyermeket is.

„Wandával hét éve együtt vagyok, Ő egy híresség ahogy én is, szóval teljes mértékben tisztában vagyok vele mivel jár ez. Nem változtatja meg azt ahogy gondolkozok vagy játszom, különben nem lőttem volna 150 gólt az Interben.”

„Észrevettem, hogy ez tabu, korábban a csapattársam felesége volt, de egymásba szeretünk és ezt nem választhatod meg.”

„Szerintem a legjobb döntése volt, hogy Ő lett az ügynököm, nem csak a családom, hanem a karrierem számára is. Nem kellett többször átgondolni. Olyan valakivel vagyok együtt, aki ugyan úgy kezeli a férfiakat és a nőket is. Három fiam és két lányom van, ugyan úgy viselkedem velük és ugyan olyan ajándékokat kapnak.”

Argentin válogatott és Messi

Régóta tartja magát az a pletyka, hogy Lionel Messi nem akarja Icardit az argentin keretben, mert a Barcelonában játszó játékosnak nagyon jó barátja Maxi Lopez.

„Játszottam együtt Messivel, ismerem azóta, hogy a Barcelona utánpótlásában játszottam. Ismerem és nem gondolom, hogy igaz lenne, de nem tudom megállítani a pletykát. Nagyszerű játékos és nem hiszem, hogy igaz lenne.”

forrás: Football-italia