Premier LeagueArsenalChelseaLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenham

Chelsea-Liverpool-A Premier League 6.fordulójának beharangozója

Pénteken kezdődik a Premier League 6.fordulója.

Southampton-Bournemouth
A fordulót nyitó meccset a Southampton játssza a Bournemouth ellen. Izgalmas meccset várhatunk, még úgyis, hogy a Bournemouth keretében 6 sérült is van és szentek már 3 meccs óta veretlenek.

Leicester-Tottenham
Időrendben tovább haladva, Leicesterbe utazik a Spurs. A meccs esélyese a Tottenham, de az biztos, hogy a forduló egyik, hanem a legjobb meccse lehet ez. Mindkét csapat 8 ponttal áll, bár míg a rókák meccsein összesen 10 gól esett, a vendégeknek ugyanez a mutatója 17.

Burnley-Norwich
A támadó focit játszó kanárik fogadják a Burnleyt, akikről ugyanez már nagyon nem mondható el. Két különböző mentalitású középcsapat csap össze, tehát érdekes meccsre számíthatunk.

Everton-Sheffield Utd.
Liverpool kék felére utazik a Sheffieldi csapat. A meccs esélyes csapata az Everton, amely még nem találja önmagát. Bár a Wolves elleni derbit megnyerte, az Aston Villa és a Bournemouth is megverte őket. A Sheffield meccsein eddig sosem volt két csapat között 1 gólnál nagyobb különbség.

Manchester City-Watford
A bajnokok fogadják az utolsó helyezett Watford csapatát. A City legutóbb botlott, a Watford pedig bravúrozott, de így is csoda lenne még az is, hogy pontot szerezzenek a vendégek.

Newcastle-Brighton
Két gyengén kezdő csapat fog összecsapni egy háromesélyes mérkőzésen. Az edzőproblémákkal küzdő Newcastlenek és a sérültekkel teletűzdelt Brightonnak is kiszámíthatatlan a teljesítménye.

Crystal Palace-Wolves
A nagyon gyengén kezdő, nyeretlen farkasok Londonba utaznak, hogy játszanak az eddig mindössze 3 gólt szerző Palace ellen, akik már 7 pontot szereztek.

West Ham-Manchester United
Jó meccs várható, hiszen mind a vörös ördögök, mind a kalapácsosok is a tabella első felében találhatóak meg. Mindkét csapat kerete erős, de a meccs esélyese a Manchesteri csapat.

Arsenal-Aston Villa
A gyengén játszó ágyúsok otthonába utazik a gyengén szereplő Aston Villa. A meccs esélyese az Arsenal, de említésre méltó, hogy az Aston Villa kevesebb gólt kapott a hazaiaknál.

Chelsea-Liverpool
A forduló rangadója, ahol bármi megtörténhet. Mindkét csapat gyengén teljesített a hétközi nemzetközi fordulóban, de a Liverpool a bajnokságban még 100%os, a Chelsea fiataljai pedig elkezdtek beérni, szóval mindenképp érdemes megnézni ezt a mérkőzést.