Átigazolási HírekManchester UnitedReal Madrid

Pogba közölte a Uniteddel, hogy a Real Madridba akar igazolni

Paul Pogba közölte a Manchester Uniteddel, hogy semmilyen körülmények között nem fog szerződést hosszabbítani a klubbal és a Real Madridhoz szeretne igazolni.

A Marca szerint a francia sztár szerda este közölte a United vezetőségével, hogy nem hosszabbítja meg a 2021-ben lejáró szerződését.

Pogba Eden Hazard útját szeretné követni. Türelemmel kivárja a lehetőséget, nem fogja kikényszeríteni az átigazolását, de a célja, hogy a Királyi Gárdában játszhasson.

A United minden ajánlatot elutasított a játékosért, akit 165 Millió Euróra (150 Millió Font) tartanak és ezt a Real Madrid az idén nyáron nem engedheti meg magának.

A United edzője, Ole Gunnar Solskjaer egész nyáron biztos volt benne, hogy Pogba marad az Old Traffordon: „Nincs kétségem, hogy Pogba maradni fog az idén a Manchester Unitednél.”

A francia válogatott szeretné minél gyorsabban lezárni az átigazolását, ha engedélyt kap rá és nem szeretne újabb szappanoperát, elkerülve a 2016-os eseményeket.

A hírek szerint a játékos elégedetlen, hogy nem Ő a klub legjobban kereső játékosa, mióta Alexis Sanchez megérkezett az Arsenaltól tavaly.

Pogba szeretne Aranylabdát nyerni és a spanyol lapok szerint rájött, hogy az Old Traffordon ezt a célját nem teljesítheti.

forrás: MARCA