Real Madrid

Zidane: Bárcsak már vége lenne az átigazolási időszaknak

Zinédine Zidane megtartotta a Real Valladolid elleni meccs előtti sajtótájékoztatóját.

„Nagyszerű öröm visszatérni a stadionunkba. A játékosok már nagyon várják az új szezont és az első meccset a Bernabeuban a szurkolóink előtt .”

„Keylor Navas Real Madrid játékos és fontos nekünk. Mindig velünk volt és lesz is. Nem gondolok arra, hogy távozna.”

„Keylor velünk van, itt akar lenni, megmutatathatja milyen jó és így is dolgozik. Ez a legfontosabb egy játékosnál, mindig profiként viselkedik. Én is így állok hozzá. Sok mérkőzésünk lesz és számítok rá.”

Neymar érkezéséről: „Holnap meccsünk lesz, csak erre gondolok. Ez az egyetlen fontos dolog amivel foglalkoznia kell az edzőnek, játékosoknak, a segítőknek, nem mással.”

„Bárcsak már szeptember 2 lenne és akkor nem kapnék ilyen kérdéseket.”

Arról is megkérdezték, hogy most már a kölcsön adott játékosok játszhatnak a csapat ellen: „El kell fogadnunk, hogy pályára léphetnek ellenünk.”

„Nem jelenthetjük ki előre, hogy a Valladolid ellen biztos a 3 pont. Ilyen már nincs a mai labdarúgásban. Jól kezdték a szezont. Ahogy mi is, és hinnünk kell abban amit csinálunk.”

Még egyszer megkérdezték Zidanet, hogy mi lesz Neymarral: „Csak a holnapi mérkőzésre koncentrálok, semmi másra.”

„Modric nem akart sérülést okozni az ellenfélnek, tisztán szokott játszani, de néha megtörténik az ilyen. Ez kiállítást ért az új szabályok értelmében, de nem így akarta, ebben biztos vagyok.”

Bale-ről: „Múltkor jól játszott, de nem csak abban amiben általában jó. Keményen dolgozott védekezésben, ezt meg kell örizni. Nem csak Garethnek, hanem mindenkinek. Tudjuk, hogy fejlődnünk kell, ha fontos dolgokat akarunk elérni és fogunk is.”

„Ami változott Balenél, hogy maradni fog, semmi több. A fontos, hogy a játékos maradni akar és számítunk rá. Már megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos, de újból meg kell.”

James kerül-e be Modric helyére a kezdőbe? „Meglátjuk, hogy ki kerül be a kezdőbe és a meccs keretbe is.”

„Jamesnek szintén. Jól játszik. Boldoguk vagyunk, hogy újra itt van és számítunk rá, ő is boldog itt. Ami számít, hogy mi történik mostantól. Sok mérkőzésünk lesz és mindenkire számítok.”

Kubo kölcsön adásáról: „Azt akartuk ami a legjobb a játékosnak. Ezért lett ez a megoldás. Lehetősége lesz játszani a Mallorcában és fejlődni, mint játékos.”

Zidanetól azt is megkérdezték, hogy ki fogja váltani a keretben Keylort: „Nem gondolok rá. Keylor a mi játékosunk és fontos nekünk.”

„A szurkolók mindig azt szeretnék, ha a csapat jól játszana és nyerne. Tudják mi történt, a jókat és rosszakat is. Azt akarjuk, hogy élvezzék a csapatukat.”