Chelsea

Lampard: Csapatként az Old Traffordon elérhetsz valamit.

Lampard az első Premier League mérkőzésére készül a Chelsea kispadján a Manchester United ellen. Sajtótájékoztatón nyilatkozott:

„Igen, már azóta várom, hogy megkaptam az állást. Visszatérni óriási dolog számomra, szeretnék sikeres lenni.”

„Nem aggódok azon, hogy fiatal vagy tapasztalatlan lennék a többiekhez képest. Mindent bele fogok adni.”

„Mindig is szerettem az Old Traffordon játszani, óriási stadion, hihetetlen történelemmel. Nagyon hasonló helyzetben vagyunk, ahogy az emberek beszélnek Oléról.”

David Luiz távozásáról

„Volt pár őszinte beszélgetésünk az elmúlt héten, és az lett a vége, hogy távozott. Olyan részén játszik a pályának ahol nagy a verseny. Nincs állandó kezdő, küzdeniük kell a mezért.”

„A legjobbakat kívánom neki, mert nagy sikereket ért el a klubbal.” -majd Lampard biztosított mindenki, hogy nem volt veszekedés, sztrájk, sértődés csak őszinte beszélgetések.

„Azon a napon amikor David nem edzett a döntés az enyém volt, mert tudtuk hova haladunk.”

További játékos eladásokról

„Nagyon elégedett vagyok a kerettel, és most a munkára koncentrálhatunk. Meglátjuk mi lesz még az európai átigazolási szezon alatt.”

Hudson-Odoiról és az átigazolási kizárásról

„Azt szeretnénk, ha maradna.”

„El kell fogadnunk az átigazolási kizárást. Elhiszem, hogy e-miatt könnyedén leírják az emberek a keretet, de én nem. Hiszem, hogy megvan mindenünk, és éhesek vagyunk.”

„Nem a megfelelő ember lennék a Chelsea kispadjára, ha a 6. hely, a 4. hely, vagy akár a második hely lenne a cél.”

„Nyerni szeretnénk.” Hozzá tette, hogy szeretne jövőre is a Bajnokok Ligájában szerepelni, de nincs kifejezett célja.

A Manchester United elleni meccsről

„Nagy mérkőzés lesz. Mindkét csapat egy hatalmas klub, ez egész biztos .”

Mountról és Abrahamról

„Nem tudom milyen ambícióik vannak de azt igen, hogy mennyire tehetségesek. Imádok velük dolgozni, edzeni őket, és mint embereket is.”

„ideveszem Tomorit, Jamest és Pulisicot is.”

A csapatot tartják a legkevésbé esélyesnek a top 4-re

„imádom hallgatni a rádiót és az elemzéseiket, hogy nem fogunk a top 4-ben végezni. Ez kihívást jelent, semmi se jobb érzés a fociban és az életben, mint az embereket megcáfolni.”

„Amikor egy olyan klubot vezetsz, mint a Man United vagy a Chelsea, akkor lesznek kritikák. Néha persze túlzóak is lehetnek ezek, és vastag bőr kell hozzá, hogy ne vedd fel.”

„Vannak olyan őskövületek, akik könnyedén leírják az embereket főképp a fiatalokat. Amikor ez a munkád, az az egyetlen fontos dolog, hogy mit teszel. Nem figyelek rájuk.”

Az első meccs előtti beszédéről

„Az üzenete a szenvedély, adjanak bele mindent, harcoljanak mint egy csapat. Ezek az alapok. Csapatként érhetsz el az Old Traffordon valamit.”

Sérültekről

„Kante egészséges. Hogy játszhat-e? Ezt a kérdést majd meccs előtt döntjük el. Mindenki más rendben van. Willian is, de talán túl korai még számára, ahogy Rudigernek is. (Hudson-Odoi, RLC és James sérültek)

„Azzal hogy ide igazoltam egyből a csapatom lett. Mindenki tudja, hogy hogyan érzek a Chelsea iránt. Hatalmas dolog számomra. Túlléptem a szürreális érzéseken, most ez a munkám.”