Átigazolási HírekInter

Nainggolan: Bebizonyítom, hogy az Inter tévedett

A Cagliari régi-új játékosa Radja Nainggolan elismerte, a legfőbb célja, hogy bebizonyítsa az Inter tévedett amikor elengedte.

Nainggolan hétfőn visszatért a Cagliarihoz egy éves kölcsön szerződés keretében, a középpályás szerint a Rossoblu merhet nagyot álmodni a századfordulóján.

„Szeretném megköszöni az Elnöknek, mert egyenes volt velem, és véghez vitt valamit amit szinte lehetetlen volt.”

„Meggyőzött, tudom miről szól a klub, és harcolnunk kell: készen állok. Voltak más ajánlataim is de nem volt nehéz választani.”

„Már öt évvel korábban is gondoltam rá, hogy egyszer majd visszatérek, de persze nem ilyen korán. Néha olyan helyzet áll elő ami megkönnyíti a döntésedet.”

„Szeretnék történelmet írni a klubnál, és a focin kívüli dolgok is segítették a döntésemet. Csak kölcsönben vagyok, de ha az Elnök úgy dönt megvesz…”

„Én alakítom az életem, és szerintem egész jól. Emlékszem milyen volt. Kiváló kapcsolatom van a csapattal, és remek játékosok vannak itt.”

„Elérhető vagyok a csapatnak. Beszéltem az edzővel, Rolando Marannal telefonon, és egyértelmű ötletei vannak, meglátjuk.”

„Feltüzelt, és elfogadom az Inter döntését: rajtam múlik, hogy bebizonyítsam tévedtek. Azért jöttem, mert hiszek benne, hogy nagy céljaink lehetnek: a bennmaradás a legfontosabb, de ez a csapat merhet nagyobbat álmodni.”

A Belga játékost megkérdezték Nicolo Barellaról is, aki a Cagliarinál és az Internél is az utódja lett.

„Ismertem amikor még csak egy kissrác volt, de látszott rajta, hogy hatalmas tehetség. Próbáltam segíteni neki beilleszkedni az Internél, és tanácsokkal láttam el, olyanokkal amiket én is kaptam fiatal játékosként.”

Végül a 31 éves középpályás elárulta, hogy mi lesz a mezszáma a következő szezonban.

„A 4-es mezszámot kértem.”

forrás: football-italia