Átigazolási HírekBarcelonaInterLa LigaSerie A

Vidal az Interhez kerülhet kölcsönbe

Az Inter szeretné 1 évre kölcsönvenni a Barcelona középpályását, Arturo Vidal-t, aki az FcInterNews értesülései szerint nyitott a váltásra.

Vidal már tavaly is közel állt ahhoz, hogy az Interhez igazoljon a Bayern Münchentől. Azonban a Barcelona az utolsó pillanatban közbe szólt és leigazolta a chílei középpályást.

A 32 éves játékos tavaly 53 mérkőzésen ölthette magára a Barcelona mezét és 3 gól mellett 7 gólpasszal is segítette a Katalánokat a végső La Liga győzelemhez. Azonban Frenkie de Jong leigazolásával túlsúly keletkezett a középpályán, így előfordulhat 1-2 játékos távozása, amit Valverde is elismert.

Most az Inter kihasználva a helyzetet megróbálja kölcsönvenni őt a Barcelonatól 1 évre. Az FcInterNews szerint Vidal nyitott is lenne a váltásra, aki szívesen dolgozna újra Antonio Conteval. Még a Juventusnál dolgozott a keze alatt és többek között 3 Serie A-t is megnyert vele.

„Bárhova követném, még háborúba is.” – nyilatkozta Conteról még korábban Vidal.

Az Inter ugyanakkor elveszítette a középpályáról Radja Nainggolant és Joao Mario távozása is kilátásban van. Így életbevágó lenne számukra erősítést szerezni erre a pozícióra.

Forrás. Football Italia