Uncategorized

Verratti Neymar helyzetéről: Nem láncolhatsz magadhoz egy játékost, ha távozni akar.

Marco Verratti a Radio Moncecarlonak adott interjút, amiben az olasz válogatott játékos arról beszélt, hogy egy játékost aki ennyire távozni szeretne mint Neymar, nem láncolhat magához a klub.

„Még nem volt lehetőségem beszélni vele, de most egy nehéz időszakon megy keresztül, a sérülése miatt ki kellett hagynia a Copa Americát.” -mondta Verratti. „Csalódott lennék ha távozna, sose szerettem amikor arról beszélt, hogy távozna. Azt szeretném ha maradna.”

Verratti szerint hasonló a helyzete a brazilnak mint neki két szezonnal ezelőtt, amikor a Barcelonába szeretett volna igazolni.

„Ezekben a helyzetekben egyértelmű válasz kell a PSG-től. Nem éreztem azt, hogy a csapat meg szeretné nyerni a Bajnokok Ligáját, de aztán beszéltem velük és elégedett voltam.”

„Senki se kényszerített, hogy maradjak de ha egy játékos távozni szeretne, akkor meg kell találni a módját. Amikor egy focista tényleg el szeretne menni, akkor a klubnak hagynia kell. Egyetértek a klubbal az átigazolással kapcsolatban, de nem láncolhatsz magadhoz valakit aki távozni szeretne.”