Átigazolási HírekLa LigaReal Madrid

Zidane szerint Bale nem volt hajlandó pályára lépni

Napok óta téma a sportsajtóban Zinedine Zidane és Gareth Bale afférja. A Real Madrid szabadulna a walesi szélsőtől, míg a játékos magas fizetési igénye miatt nehéz eladni.

Az események a hétvégén gyorsultak fel, mikoris Zidane azt nyilatkozta, hogy jó lenne Bale-t minél előbb eladni. Erre válaszul a walesi ügynöke tiszteletlennek nevezte a szakvezetőt, amiért így bánik ügyfelével. Most viszont a francia tiszta vizet öntött a pohárba.

„Tisztán fogok fogalmazni. Először is, senkivel sem voltam tiszeletlen, főleg nem egy játékossal. Mindig ugyanazt mondom, hogy a játékosok a legfontosabbak, mindig mellettük állok.”-kezdte Zidane tagadva a vádakat.

„Másodszor, azt mondtam, a klub próbálja eladni. Ennyi. Harmadszor, Gareth azért nem játszott, mert nem akart. Azt mondta, mivel a klub próbálja letárgyalni a távozását, emiatt nem akar játszani. Egyenlőre Bale még nem jelezte, hogy nem akarna holnap játszani.”-zárta Zidane.

Bale jelenleg heti 600 ezer Fontot keres Madridban, ezért csak nagyon kevés klub van, akimegengedheti magának. A Real Madrid próbálja Kínába eladni, ami viszont a játékosnak nincs ínyére.