Átigazolási HírekAtletico MadridBarcelona

Az Atletico Madrid fegyelmi eljárást indított Griezmann ellen

Az ESPN forrásai szerint az Atletico Mardid fegyelmi eljárást indított Antoine Griezmann ellen, mert a francia játékos szerződést szegett azzal, hogy nem jelent meg vasárnap a csapat első edzésén.

Az elmúlt szezon végén Griezmann bejelentette, hogy távozik a csapattól és mindenki úgy gondolta, hogy a Barcelona azonnal kifizeti a kivásárlási árát, amint július 1-én 200-ról 120 Millió Euróra csökken.

Viszont senki se járt még a La Liga irodáiban kifizetni ezt az összeget, és ugyan pénteken a Barcelona hajlandó lett volna kifizetni, de részletekben, amit az Atletico elutasított.

Ezek után a csapat utasította Griezmannt, hogy jelenjen meg vasárnap, és társaival együtt utazon el Los Angels de San Rafaelbe ahol az edzőtábor lesz (a madridi hegyekben egy település). A 28 éves játékos nem jelent meg, ami nem tetszett a vezetőségnek és most valószínűleg 200 000 Eurós büntetést szabnak ki rá, ami a maximum a szerződése szerint.

„Logikusan, fegyelmi eljárást indítanak Griezmann ellen, amiért nem jelent meg annak a klubnak az edzésén, akivel szerződése van.” -mondta az Atletico Madridhoz közel álló forrás az ESPN-nek.

Griezmannak amúgy jogilag nem kötelező megjelennie, mert 30 napos nyári szabadság engedélyezett számára és a legutolsó meccse június 11-én volt Franciaországgal.

Barcelona közeli források szerint az üzlet még ezen a héten hivatalos lesz. Viszont az Atletico nem fog belemenni semmilyen részlet fizetésbe.