Átigazolási HírekAtletico MadridLa Liga

Atletico Madrid leigazolta Renan Lodit

A spanyol Atletico Madrid hivatalosan is bejelentette, az Athletico Paranaense fiatal védőjének, Renan Lodinak a leigazolását.

A brazil klub korábban elutasította az Atletico Madrid mindkét ajánlatát a védőért (18 millió euró és 21 millió euró). Ezért Andrea Bertra, a klub sportigazgatója Brazíliába utazott, hogy megegyezzen a klubbal a 21 éves védőről. A Football Espana értesülései szerint végül 25 millió euró környékén sikerült megegyezniük az átigazolási összegről.

A tehetséges brazil védő 70-szer lépett pályára eddig a Pranaense első csapatában. Az Atletico abban a reményben igazolta, hogy képes lesz helyettesíteni a távozó Filipe Luist és Lucas Hernandezt [mindketten bal-hátvédek].

“Nagyon boldog vagyok hogy itt lehetek és csatlakozhattam egy ilyen nagyszerű klubhoz.” – nyilatkozta Lodi az Atletico Madrid hivatalos weboldalának.

“Nagyon boldog vagyok, hogy Simeoneval dolgozhatok, aki az egyik legjobb edző.”

Lodi után a Real Madrid, a Juventus, a Shaktar Donestk és a Lille is érdeklődött, de végül a Matracosoknak sikerült megszerezniük. A játékos pályafutását a Brazíl válogatott is figyelemmel kíséri egy ideje, de eddig még nem kapott behívót.