AC MilanSerie A

Az AC Milan komoly keret átalakításon eshet át

Az AC Milan költségvetése június 30-án zárul, ami a hírek szerint jelentősen negatív lesz. Ezért a Gazzetta dello Sport szerint az elkövetkező hetekben komoly átigazolások lehetnek, amik segítenek majd a költségvetést egyensúlyba hozni és könnyiteni a fizetéseken.

Az Elliott befektetési alapnak nem célja gyengíteni a kereten, de ahhoz, hogy a Gazidis-Maldini-Boban trió komoly átigazolási keretet kapjon, muszáj rendbe rakni a könyvelést is. A „feláldozhatók” listáján az első név Donnarumma, aki 6 Millió Eurót keres szezononként.

Az AC Milan nem akarja minden áron eladni a fiatal kapust és Donnarumma se szeretne csapatot váltani. Viszont az értéke több, mint 50 Millió Euró. Mivel saját nevelésű, az érte fizetett összeg mind nyereség. A PSG és a Manchester United is érdeklődik iránta.

Kessié és Suso is azon játékosok között szerepel, akik eladásával tovább növelhető az átigazolási keret. Mindkét játékosnál az érkező Marco Giampaolo fogja kimondani a végső szót, hogy zöld utat ad az eladásukra vagy számít rájuk.