Manchester UnitedÁtigazolási HírekNapoliPremier LeagueSerie A

Manchester United kész ajánlatot tenni Koulibalyért

A Manchester United már egy ideje érdeklődik a Napoli középhátvédjéért, Kalidou Koulibalyért. Hamarosan meg is tehetik az első ajánlatukat érte.

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy a Vörösördögök egy 95 millió eurós ajánlatot készítettek elő, hogy leigazolják a szenegáli válogatott védőt. A Napoli azonban legalább 100 millió eurót szeretne kapni Koulibalyért.

A 27 éves védő az elmúlt évek beli teljesítményével sok topcsapat kívánságlistájára felkerült. Azonban nem lesz egyik klub számára sem olcsó vétel. Koulibalynak 150 millió eurós a kivásárlási ára, míg a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis korábban leszögezte, hogy legalább 100 millió eurót kell ajánlania annak, aki szeretné megszerezni.

A Manchester United első számú célpontja az Ajax ifjú kapitánya, Matthijs de Ligt volt. Azonban úgy tűnik őt nem sikerül megszerezniük idén nyáron, így került előtérbe Koulibaly. Azonban a Napoli védőjére a Paris Saint-Germain is igényt tart, így még velük is meg kell küzdeniük a leigazolásáért.

Koulibaly még 2014-ben érkezett a Napolihoz nagyjából 8 millió euróért. Azóta alappillére az olasz csapat védelmének, 206 tétmérkőzésen van túl a Azzurrinál. A transfermarkt 75 millió euróra tartja és 2023 június 30-áig van szerződése a csapattal.