Premier League

Firmino rémálom az Arsenalnak

Szombaton a Liverpool az Arsenalhoz látogat. A Vörösök önbizalma az egekben, miután 8 győzelemmel és 2 döntetlennel kezdték a szezont. Jelenleg a rosszabb gól arány miatt másodikok a Manchester City mögött.

Nem lesz könnyű dolguk Jürgen Kloppéknak. A szezont az Ágyúsok két vereséggel kezdték a City és a Chelsea ellen, ezután Emery összeszedte a csapatot és veretlenek maradtak a legutóbbi 13 mérkőzésükön (minden sorozatot figyelembe véve).

Az Arsenal azt reméli, hogy meg tudja fogni a Liverpoolt, de egy játékosra nagyon oda kell figyelniük.

Roberto Firmino nem érte még el a csúcs formáját az idei szezonban, de az Arsenal elleni rekordja figyelemre méltó. A legutóbbi három, Ágyúsok elleni Premier League mérkőzésen gólt és gólt passzt is szerzett, ahogy a Premier League oldala is említi.

Ha sikerül megismételnie a negyedik mérkőzésen is, akkor a történelemben az első játékos lesz, aki eléri ezt a rekordot.

A Vörösöknek hihetetlen támadó soruk van. Sadio Mane vagy Mo Salah azok a játékosok, akik a címlapokon szerepelnek, de Firmino igazi rémálom az Arsenalnak és a különbséget jelentheti a hétvégi mérkőzésükön.

A Brazil jól játszik ebben a szezonban, de még adós azzal a kivételes teljesítménnyel amire képes. Hosszú még a szezon és bármikor elkaphatja a fonalat.